menu
close

Front-end development, the world of refining design and code

Front-end development

Next Stack ontwikkelt webites, webshops, webapplicaties vanuit een UX oogpunt.

De digitalisering zorgt voor het belang van responsive websites.

Nauwkeurigheid is belangrijk en verschillende schermresoluties zorgen voor benodigde flexibiliteit in het afbreken van content.

HTML, CSS & JAVASCRIPT TO JSX, SASS & REACT

Dit zijn de oorspronkelijke basis scripttalen om websites te programmeren. Tegenwoordig zijn deze flink geƫvolueerd en voorzien van zogehete frameworks. Code is nu compacter, slimmer en heeft veel meer impact op zoekmachines en de eindgebruiker. Door gebruik te maken van Gulp, React, Sass en GraphQL wordt meer uit een website gehaald..

Design vertalen naar code

Er wordt gebruik gemaakt van grid systemen om te zorgen voor de juiste kolomverdelingen. Het is een mooie uitdaging om designs om te zetten naar code en compatibel te maken voor moderne browsers. Verdieping in deze nieuwe stacks zorgt ervoor dat iedere website een perfecte interactie tussen functionaliteit en design.

Data massage

Vanuit externe bronnen wordt data verwerkt met behulp van API calls (Application Programming Interface). Dit zorgt ervoor dat een website bijvoorbeeld actuele weerinformatie kan tonen of producten van een externe webshop kan importeren.

Work
Niels Polderman
Owner

Contact

Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Bericht

Ja, ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

Verstuur bericht